Bizimle iletişime geçin

Haberler

KİLİS BELEDİYESİ BİSİKLET DAĞITTI

Her çıktığı mahalle gezisinde çocukların kendisinden bisiklet istediği Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, “15 bin eve 15 bin bisiklet” kampanyası başlatmıştı.

Kampanya ilk meyvesini geçtiğimiz günlerde verdi. Kilis Belediyesi tarafından, aile fertlerinden en az birinden sigarayı bırakma sözü alan 500 çocuğa bisiklet hediye edildi. Kilis 7 Aralık Stadı’nda düzenlenen törende aile fertlerinden sigara bırakma sözü alan çocuklara bisikletleri Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara tarafından verildi.

Törende bir de konuşma yapan Kara, “”Her Eve Bir Bisiklet” kampanyamıza devam ettiğini ifade ederek,”Sizlerin büyük bir ilgi gösterdiği bisiklet dağıtımına bugünde devam ederek sizlere yine gülen çocuklar, mutlu aileler göstereceğiz. Sizlere söz verdiğimiz gibi bisiklet dağıtımına önümüzdeki günlerde de kaldığımız yerden devam edeceğiz. Aynı anda tüm yazılanlara bisiklet dağıtımı yapmak mümkün olmadığından sık sık dağıtım düzenleyerek tüm yazılanlara bisiklet hediye etmek için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz. Sizlerden istirhamım biraz daha sabırlı olmanızdır” dedi.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!