Bizimle iletişime geçin

Haberler

CYCLIST TÜRKİYE MART 2018 – 37. SAYI

Kendini bisikletle ifade edebilenlerin dergisi Cyclist Türkiye’nin Mart sayısı kapağında geçtiğimiz yıl İtalya Turu ve Dünya Zamana Karşı Şampiyonu, Tom Dumuolin var. Cyclist Türkiye, Tom Dumuolin’le Almanya’da Team Sunweb takım tanıtım toplantısında bir araya gelerek Türkiye’deki takipçileri için özel bir röportaj gerçekleştirdi.

undefined

Soru&Cevap

Dergimizin Soru&Cevap bölümünde ise Team Sunweb takımının sprinteri geçtiğimiz yıl Fransa Turu’nda yeşil mayoyu kazanarak dikkatleri üzerine çeken Avustralyalı yıldız bisikletçi Micheal Matthews var.

undefined

Giant Antrenman Rotaları

Giant Antrenman Rotası bölümümüzde ise her ay olduğu gibi yine Türkiye’de antrenman rotalarını paylaşıyoruz. Kadir Kelleci ile İzmit’te pedallarken, bahar dönemine uygun bir antrenman programı da verdiğimiz bu bölümde detaylı harita bilgisini konu içinde yer alan QR kodu kullanarak akıllı telefonlarınıza veya yol bilgisayarınıza indirebiliyorsunuz.

undefined

Öne Çıkan Yarış

Her ay yarış takviminde o aya ait öne çıkan yarışları incelemeye devam ediyoruz. Mart ayında bisiklet yorumcusu Sarper Günsal’ın kaleminden  Milan-San Remo’ya yer verdik. Sarper Günsal, Mart ayının en önemli klasik yarışlarından biri olan Milan-Sanremo hakkında bilmemiz gerekenleri yazıyor

undefined

Performans

Dergimizin favori yazarlarından Prof. Dr. İrfan Türetgen, bacaklarınızdaki mutlak güç FTP değerleri hakkında bizleri bilgilendiriyor.

undefined

Salcano Yerli Tur

Cyclist Türkiye kış antrenmanı için profesyonel takımların tercihi Alanya’da pedal basıyor. Bu bölümde her ay yepyeni hafta sonu rotaları paylaşmaya devam ediyoruz. Parkurda bize Brisasporlu milli sporcular Cebrail Şeker ve Ayşe Çakır eşlik ediyor.

undefined

Bisiklet ve Şehircilik

Arzu Tekir, şehir ve bisiklet konusunda bizleri aydınlatmaya devam ediyor. Yurtdışında bisikletin ulaşım amaçlı kullanımını yaygınlaştıran yeni projeleri anlatırken ülkemiz için yol gösterici uygulamaları bizimle paylaşıyor. Bisikletli ulaşımın ülke ekonomisine katkılarını ve hane halkı ulaşım harcamaları içinde ne kadar faydalı olabileceğini ortaya döküyor.

undefined

Mosso MTB Tur

Cyclist Türkiye ülkemizde en güzel MTB parkurlarını sizlerle paylaşmaya devam ediyor. 18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni anmak için yaptığımız Saygı Turu’nda Gelibolu Yarımadası’nı bölge sporcularından Atalay Çelik ve Buğra Yiğit’le pedallıyoruz

undefined

Özel Dosya

Cyclist, Bahar Klasikleri ayında bizi zamanda yolculuğa çıkarıyor. Hem de modern klasik bisikletlerle. Bianchi, De Rosa, Condor markalarının geçmişe uygun ürettiği son model klasik bisikletlerle Toskana’da yaptığı bu tur adeta geleceğe dönüş gibi. Peki o eski çelikler günümüzde ne kadar rahat bir performans sunabilir?

undefined

Carraro Troya Şehir Rehberim

Şehir Rehberim Troya bölümünde bu ay Ankara var. Troya ile “Şehirlerimizi Geri İstiyoruz” parolası ile Aydan Çelik, katlanır bisikletlerle şehir gezmelerine devam ediyor. Sizi tatil günlerinizde bisikletlerinizle şehirde kültürel turlara çıkabileceğiniz sürüşlere davet ediyor. Hem geziyor hem öğreniyoruz

undefined

Bisiklet İnceleme

Cyclist Türkiye her ay bir dağ bisikleti ve bir yol bisikleti incelemesine yer veriyor. Cüneyt Kozakoğlu dağ bisikletinde Marin WolfRidge Pro’yu mercek altına alırken, yol bisikletinde ise Giant Türkiye tarafından Türkiye’de de satılacak olan Tom Dumuolin imzalı şampiyon bisiklet Giant Tcr Advanced SL Maglia Rosa’yı tüm detayları ile masaya yatıyoruz

undefined

Pelotonun İçinden

Torku Şekerspor’un profesyonel bisiklet takımının en önemli kozlarından Ahmet Akdilek pelotonun içinden bildiriyor. Türkiye’de profesyonel bisiklet sporcusu olmak ne demek?

Ödüllü Bulmaca ve Ürün İncelemeleri

Her ay Aydan Çelik’in hazırladığı bisiklet temalı Ödüllü Bulmaca bölümünün Mart ayı hediyesi Decathlon’dan yağmurluk.

Hepsi ve daha fazlası Cyclist Türkiye Mart sayısında. Keyifli okumalar dileriz.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!