Bizimle iletişime geçin

Haberler

ANTALYA’YA 28KM BİSİKLET YOLU

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Lara ile Konyaaltı arasında yapımı planlanan “Bisiklet Yolu Projesi” için ilk adım atıldı. 28 kilometrelik kesintisiz bisiklet yolunun yapımı için ihale açan Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda mevcut bisiklet yollarının bakım ve onarım çalışmalarına başladı. Milli Egemenlik, Teomanpaşa, Hasan Subaşı Caddesi, Düden Park ve eski Lara Yolu’nda çalışmalar yapan belediye ekipleri, bu lokasyonlardaki bisiklet yollarında boyama, çizgi çekme ve işaret levhalarının montajı gerçekleştirildi.

Bisiklet yaygınlaşıyor, çevre korunuyor

Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez Belediyeleri işbirliği ile hayata geçirilen “Bisiklet Yolu Projesi”nin hem çevreye hem de insan sağlığına önemli katkılar sağlayacak. Çevre ve hava kirliliğini azaltan bisiklet yolları sayesinde kentin trafik yoğunluğunun da hafifletilmesi hedefleniyor.

Buna ek olarak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın katkılarıyla Muratpaşa ilçesindeki 12 kilometrelik bisiklet yoluna sekiz kilometre daha ekleneceğinin müjdesi verildi.  

Konyaaltı-Lara kesintisiz bisiklet yolu güzergahı ise “Liman Kavşağı’ndan başlayarak Konyaaltı Sahili-Dumlupınar Bulvarı-Hasan Subaşı Parkı-Konyaaltı-Caddesi-Teomanpaşa Caddesi-Milli Egemenlik Caddesi- Hasan Subaşı Caddesi-Cumhuriyet Meydanı-Atatürk Caddesi-Işıklar Caddesi-Tevfik Işık Caddesi-Eski Lara Yolu-Düden Park içi-2134. Sokak-Çağlayangil Caddesi-Rauf Denktaş Caddesi” istikametinde yol olacak.

E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!

Yorumlar için tıklayın

Cevapla

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Öne Çıkanlar

Bağlan
E-Posta Bülteni

E-Posta bültenimize abone olun, en son haber ve röpörtajlardan ilk sizin haberiniz olsun!